İmamoğlu, Bursa’daki öğretmenlerin sesine kulak verdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Reyhan ÖZBAKIR / HERKES DUYSUN

BURSA (İGFA) – Öğretmen adayı olan vatandaş, atanamadığını ve mülakat sisteminin adil olmadığını söyleyerek İmamoğlu’ndan çözüm istedi.

Öğretmenlerin yaşadığı sıkıntıların farkında olduklarını ve mülakat sistemini kesinlikle doğru bulmadıklarını belirten İmamoğlu, “Öğretmenlerimize bir bakayım. Müsaade edin. Biz yanınızdayız. Bizim derdimizi biliyorsunuz. Bizim genel başkan yardımcımız da bildiğiniz üzere öğretmenlerimiz ve mülakatlar için eylemler yapıyor. Öğretmenlerimizin her zaman yanındayız. Mülakatları da kesinlikle doğru bulmuyoruz. Mülakatın kaldırılmasına yönelik çalışmalarımız var. Mülakat işini kaldırmak için mücadelemiz devam edecek.” dedi.

Giriş Yap

İzmir Tek Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Dijital Pazarlama Danışmanlığı - Antalya Son Dakika - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haberleri - Ekonomi - Carmen Erkek Saat - Kastamonu Haberleri - SMM Panel - SMS Onay - Sohbet Siteleri - Takipçi satın al - E-Pin Satış -