Mardin Türk Okçuluğu Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehmus EDİS (mARDİN İGFA)
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Mardin Valiliği, Mardin Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu ve Okçular Vakfı işbirliğinde 15-17 Ocak tarihleri arasında Mardin’de Geleneksel Türk Okçuluğu Bölge Şampiyonası düzenlenecek.

Fetihleri Anlamak, Fatihleri Anmak Kudüs’ün Fethi ve Selâhaddîn Eyyûbî programı kapsamında düzenlenecek Bölge Şampiyonasına, Adıyaman, Batman, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kilis, Malatya, Mardin, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak illerinden başvuru yapacak sporcular katılacak.

Bireysel Erkekler ve Kadınlar kategorilerinde yapılacak yarışmalarda geleneksel kıyafetler giyilecek ve teknik kurulun kontrolünden geçen geleneksel ekipmanlar kullanılacak.

Müsabakalar, 15-17 Ocak tarihleri arasında Mardin Artuklu Spor Salonu’nda gerçekleşecek.

Amgbahis - Risebet - Risebet - megapari Jokerbet - Canlı maç izle - Etrobet - Fitcas giriş -
Dijital Pazarlama Danışmanlığı - Antalya Son Dakika - İzmir Haberleri - Ekonomi - Kastamonu Haberleri - Sohbet Siteleri - Kuranda Evrim - Havadis - İqos -