DOLAR 32,2202 0.13%
EURO 35,0281 0%
ALTIN 2.503,950,07
BITCOIN 22403370,66%
İstanbul
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakü’de sıkı dostluk

Bakü’de sıkı dostluk

ABONE OL
22 Kasım 2024 23:18
Bakü’de sıkı dostluk
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KOCAELİ (İGFA) –  Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı (COP29) için Azerbaycan’a giden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Bakü Valisi Eldar Azizova’la da bir araya geldi.

Azizova, Başkan Büyükakın’ı tarihi Valilik Konağı’nda kabul etti. Yaklaşık bir saat görüşen Azizova ve Büyükakın arasındaki sıcak ve samimi diyalog dikkatlerden kaçmadı. Karşılıklı hediyelerin takdim edildiği ziyaret sonrası Azizova, Başkan Büyükakın’a Valilik Konağı çıkışına kadar eşlik etti.

“EVİMİZDE GİBİ HİSSETTİK”

Başkan Büyükakın, görüşme ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kendinizi burada bir konuk gibi değil, ev sahibi kabul edin” diyerek kendilerini ağırlayan Bakü Valisi Eldar Azizov’a yakın ilgisinden dolayı teşekkür etti. Başkan Büyükakın devamında yaptığı açıklamada, “Şehirlerimiz arasında hem ticari hem de kurumsal olarak ilişkilerimizi daha güçlü ve sıkı hale getirmek için birlikte çalışma kararı aldık. Bizleri evimizde gibi hissettiren Sayın Azizov’a teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

© Telif Hakkı %year%, Tüm Hakları Saklıdır  |   Seojen
Bets10 Giriş - Beinwon - Beinwon - iddaa tahminleri - Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Sahabet giriş - Casibom giriş - Sekabet giriş - Tipobet giriş - Fixbet giriş - Fitcas giriş - Tipobet - Tipobet -
Salus Medya - Resim Yükle - Yaşam - Youtube ücretsiz yorum - fue hair transplant - Acibadem - antalya nöbetçi eczaneler hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haberleri -