Tarzanların Rakibi Karşıyaka… İzmir’de derbi heyecanı yaşanıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MANİSA (İGFA) – Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi (BSL) 15’inci hafta maçı Ege Derbisine sahne olacak.

Potanın Tarzanları geçtiğimiz sezon lig finali oynayan Pınar Karşıyaka ile 6 Ocak Cumartesi günü saat 18.00’de Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda karşılaşacak. Başantrenör Hakan Demir yönetiminde hazırlıklarını tamamlayan yeşil-beyazlı takım, Ege Derbisi için kampa girdi.

Manisa BBSK Başkanı Bora Çaylan, “Kora kor geçecek bir derbi bizleri bekliyor. Karşıyaka çok zorlu bir deplasman olsa da biz kazanmak için sahaya çıkacağız. Kadro kalitemize ve teknik ekibimize güveniyoruz. Taraftarlarımızın yüreğinin de bizlerle atacağını biliyorum” dedi.

Giriş Yap

İzmir Tek Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Dijital Pazarlama Danışmanlığı - Antalya Son Dakika - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haberleri - Ekonomi - Carmen Erkek Saat - Kastamonu Haberleri - SMM Panel - SMS Onay - Sohbet Siteleri - Takipçi satın al - E-Pin Satış -