DOLAR 32,2202 0.13%
EURO 35,0281 0%
ALTIN 2.503,950,07
BITCOIN 22403370,66%
İstanbul
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP heyetinden Başkan Ergin’e ziyaret

CHP heyetinden Başkan Ergin’e ziyaret

ABONE OL
9 Nisan 2024 12:22
CHP heyetinden Başkan Ergin’e ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BALIKESİR (İGFA) – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yurtiçi ve Yurtdışı Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, CHP Ayvalık ilçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı ile yönetimi ve ardından Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’i başkanlık makamında ziyaret etti. Ziyarete, Ayvalık Belediyesi meclis üyeleri de eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, “Genel Başkan Yardımcımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizi her zaman koruyacağız ve Ayvalık’ımızı hep birlikte daha güzel yarınlara taşıyacağız” dedi.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

© Telif Hakkı %year%, Tüm Hakları Saklıdır  |   Seojen
Bets10 Giriş - Beinwon - Beinwon - iddaa tahminleri - Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Sahabet giriş - Casibom giriş - Sekabet giriş - Tipobet giriş - Fixbet giriş - Fitcas giriş - Tipobet - Tipobet -
Salus Medya - Resim Yükle - Yaşam - Youtube ücretsiz yorum - fue hair transplant - Acibadem - antalya nöbetçi eczaneler hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haberleri -