MANİSA (İGFA) – Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, depremden etkilenen illerde yaraların sarılması için adeta seferber oldu.
Bu noktada MASKİ Genel Müdürlüğüne depremin merkez üssü ilçelerinden Pazarcık’ta önemli bir görev verildi. Asrın felaketinde Pazarcık’ın içme suyu altyapısı da ciddi oranda zarar gördü.
Bu sebeple, içme suyu deposu dolmadığı için şebekeye yeterli su verilemeyen ilçede hat tamiratlarına ara vermeden devam eden ekiplerimiz, yaptığı çalışma ile su-kayıp kaçaklarının önüne geçecek. Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü ile ortak hareket eden ekipler, Pazarcık’a yeterli su temin edilene kadar çalışmalarına devam edecek.
GÜNDEM
16 Şubat 2025SPOR
16 Şubat 2025GÜNDEM
16 Şubat 2025SPOR
16 Şubat 2025SPOR
16 Şubat 2025GÜNDEM
16 Şubat 2025GÜNDEM
16 Şubat 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.